Folkekøkken i Send Flere Krydderier


Flere aftener om ugen inviterer vi til folkekøkken i vores to spiserier på Nørrebro. 

Til folkekøkken serverer vi smagfulde og krydrede retter, der spicer din aftensmad op og gør hverdag til fest. Vi lægger stor vægt på økologi, bæredygtighed og sæsonens grønne råvarer.

Der er folkekøkken i Send Flere Krydderier i Nørrebrohallen hver tirsdag, onsdag og torsdag. Hver onsdag er der desuden folkekøkken i vores spiseri i Kulturhuset Union.

Prisen er 72 kr. pr. person i Nørrebrohallen og 90 kr. pr. person i Union. Børn mellem 3-12 år spiser med for 35 kr., og de helt små under 3 år spiser gratis.

Se datoer og menuer for folkekøkken i vores to spiserier nedenfor.

Send Flere Krydderier, Kulturhuset Union

Maden serveres fra kl. 17:30 til 19:30

Onsdag 23. oktober: Cremet græskarsuppe med kokosmælk, chili og ingefær, serveret med cremefraiche og dukkah, fataya med spinat og feta, spidskålssalat med æble og dild.

Onsdag 30. oktober: Buttersauce med græskar og kikærter, ris og grøn salat med mynte og agurk.

Onsdag 6. november: Shepherd’s pie med blegselleri, gulerødder og ærter, rødbedesalat med æble, serveret med creme fraiche og purløg.

Onsdag 13. november: Palak paneer – spinatret med varme krydderier og ost, serveret med garlic naan, spidskålssalat med æble, persille og tranebær, samt ingefærchutney.

Onsdag 20. november: Lobieh – fladebønner i tomat- og hvidløgssauce, salat med fennikel, bladselleri, mynte og ristede mandler, couscous og koriander-yoghurt.

Onsdag 27. november: Butter masala med krydrede champignoner, rispilaf med nelliker og ærter.

Send Flere Krydderier, Nørrebrohallen

Maden serveres fra fra kl. 17:00 til 19:30

Tirsdag 22. oktober: Suqaar (varm ret med peberfrugt, kartofler og gulerødder), krydret ris med kanel og kardemomme. Serveres med raita med mynte og mango.

Onsdag 23. oktober: Fyldte peberfrugtdolmer med ris, grøntsager og tomatsauce, salat med gulerødder, rucola og feta. Serveres med tzatziki.

Torsdag 24. oktober: Buttersauce med græskar og kikærter, ris, grøn salat med mynte og agurk.

Tirsdag 29. oktober: Tomatsuppe med cremefraiche og ristede kikærter samt grøn salat. Serveres med olivenbrød med timian.

Onsdag 30. oktober: Sprøde pakora med linser, frisk koriander og varme krydderier, raita, kikærtesalat med agurk, tomat, peberfrugt, mynte og persille. Serveres med brød.

Torsdag 31. oktober: Græskarlasagne, grøn salat med tomater og ristede kerner samt myntedip.

Tirsdag 5. november: Grøntsagssuppe med pastinak, gulerod, knoldselleri og tomat, serveret med creme fraiche og feta- og spinatsnegle.

Onsdag 6. november: Daal med græskar og dukkah, grøn salat med grønne urter og agurk, raita med mango og frisk mynte.

Torsdag 7. november: Bønner og peberfrugt i varm tahinsauce, couscous og salat med feldsalat, bagt knoldselleri og persille.

Tirsdag 12. november: Ratatouille med aubergine,
peberfrugt, tomat, løg og squash, grøn salat med ristede mandler, brød med rosmarin og sauce verde.

Onsdag 13. november: Chili sin carne med butterbeans, spidskålssalat med mynte, creme fraiche og tortilla chips.

Torsdag 14. november: Fyldte søde kartofler, linsesalat med soltørrede tomater og urter, serveret med koriander fraiche.

Tirsdag 19. november: Kartoffel curry med kikærter, tomat-raita og grøn salat.

Onsdag 20. november: Spinatlasagne med linser,
tzatziki og grøn salat.

Torsdag 21. november: Batata harra med tahindressing, babaghanoush, bulgursalat med tomat, peberfrugt, persille og tørrede abrikoser,
samt brødchips med za’atar og sumak.

Tirsdag 26. november: Rød thaikarry med peberfrugt, champignon og kartofler, ris og salat med mango, spidskål, mynte og rødløg.

Onsdag 27. november: Suqaar med gulerødder, kartofler og peberfrugt i tomat, ris og salat med palmekål og grønkål.

Torsdag 28. november: Korma med blomkål, ris og grøn salat

Catering

Efterårsmenu

Leveres til og med 31. oktober 2024...

A la carte

Sammensæt din egen menu...

Receptionsmenu

Til din næste reception eller konference...

Brunch menu

Vælg mellem vores lille og store brunch menu...
Lej vores spiserier

Vores to spiserier ligger i hjertet af Nørrebro. Med plads til 100 spisende gæster, et dejligt gårdmiljø og en scene til musik og underholdning, er vores spiseri i Nørre Allé den perfekte ramme for dit arrangement, hvad enten du skal holde bryllup, konfirmation, 50-års fødselsdag eller julefrokost for hele firmaet.

I vores spiseri i Nørrebrohallen har vi plads til mere end 200 gæster. Derfor er spiseriet især egnet til større arrangementer, receptioner og lignende. 

Få en grøn frokostordning lavet med kærlighed til verdens krydderier og køkkener 

Med en frokostordning fra Send Flere Krydderier får I mad lavet fra bunden og med stor kærlighed til verdens krydderier. I vores køkken lægger vi vægt på økologi og bæredygtighed, og så tager vi altid udgangspunkt i sæsonens grønne råvarer.

Scroll to Top