Hver tirsdag, onsdag og torsdag er der folkekøkken i Send Flere Krydderier i Nørrebrohallen. Der er også folkekøkken hver tirsdag og onsdag i vores spiseri i Kulturhuset Union.

Folkekøkken

Flere hverdagsaftener om ugen er der folkekøkken i Send Flere Krydderiers to spiserier på Nørrebro, hvor vi serverer smagfulde og krydrede retter, der spicer din aftensmad op og gør hverdag til fest. Her er der er plads til dig og kæresten, vennerne, ungerne, bedsteforældrene og alle os, der bare gerne vil slippe for opvasken.

Til folkekøkken lægger vi som altid vægt på økologi og bæredygtighed, ligesom vi tager udgangspunkt i sæsonens grønne råvarer. I Union koster det 90 kr. pr person, og i Nørrebrohallen er det 72 kr. pr person. Begge steder er det 35 kr. for børn mellem 3-12 år. Børn under 3 år spiser gratis.

Herunder kan du se datoer for folkekøkken i vores to spiserier. Maden serveres i det angivne tidsrum.

Send Flere Krydderier, Nørrebrohallen
Altid mellem 17:00-20:00

    • Onsdag d. 1. maj: Cambodiansk vegetargryde med søde kartofler og limeblade. Ris vendt med krydderurter og kanel.

    • Torsdag d. 2. maj: Pakora i karry/tomat. Spidskål, citron, stegte græskar og estragon.

    •  Tirsdag d. 7. maj: Chana masala med ris og salat

    • Onsdag d. 8. maj: Dahl og bulgursalat

    • Torsdag d. 9. maj: LUKKET (Kristi himmelfartsdag)

    • Tirsdag d. 14. maj: Tajine og cous cous

    • Onsdag d. 15. maj: Moussaka og salat

    • Torsdag d. 16. maj: Fasulia og ris

    • Tirsdag d. 20. maj: Stegt blomkål, buttersauce og ris

    • Onsdag d. 21. maj: Chili sin carne med ris

    • Torsdag d. 22. maj: Cambodiansk vegetargryde med ris

    • Tirsdag d. 28. maj: Tullie med bulgur

    • Onsdag d. 29. maj: Sukar og salat

    • Torsdag d. 30. maj: Fyldte peberfrugter, salat

Send Flere Krydderier, Kulturhuset Union (Nørre Allé 7)
Altid mellem 17:30-19:30

    • Onsdag d. 1 maj: Blomkål m. harissa og ristet kerner. Kikærtesalat, yoghurt dip og hjemmebagt brød.

    • Tirsdag d. 7.maj: Vegetarisk gullasch m. gulerødder og peberfrugt. Hvide ris og salat m. rødbeder, creme fraiche

    • Onsdag d. 8.maj: Buttersauce m. aubergine og kikærter. Hvide ris og spidskålssalat

    • Tirsdag d. 14.maj: Loubieh – Romano bønner m. tomat. Cous cous, grøn salat og raita

    • Onsdag d. 15. maj: Shorabit Jarjir – rød linsesuppe m. squash. Gulerodssalat og hjemmebagt olivenbrød

    • Tirsdag d. 21. maj: Fyldte portobello m. feta og urter. Bønnesalat, tomatdip og hjemmebagt brød

    • Onsdag d. 22. maj: Bagte spidskål m. citron og timian. Fennikelsalat m. ristet mandler og sumak, urtepesto og hjemmebagt brød

    • Tirsdag d. 28.maj: Tærte m. spinat og gedeost. Quinoasalat og pesto-dip

    • Onsdag d. 29.maj: Harira – kikærtesuppe med linser og blegselleri. Grøn salat, yoghurt og hjemmebagt brød  

  •  

Folkekøkken ved Kulturhuset Union

Folkekøkken i Nørrebrohallen

Folkekøkken i Nørrebrohallen

Folkekøkken i Send Flere Krydderier i Kulturhuset Union

Scroll to Top