
Flere hverdagsaftener om ugen er der folkekøkken i Send Flere Krydderiers to spiserier på Nørrebro, hvor vi serverer smagfulde og krydrede retter, der spicer din aftensmad op og gør hverdag til fest. Her er der er plads til dig og kæresten, vennerne, ungerne, bedsteforældrene og alle os, der bare gerne vil slippe for opvasken.
Til folkekøkken lægger vi som altid vægt på økologi og bæredygtighed, ligesom vi tager udgangspunkt i sæsonens grønne råvarer. Det koster 65 kr. pr person og 35 kr. for børn mellem 3-12 år. Børn under 3 år spiser gratis.
Herunder kan du se datoer for folkekøkken i vores to spiserier i september måned. Maden serveres i det angivne tidsrum. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at spise udenfor ved begge spiserier.
Send Flere Krydderier, Nørrebrohallen
- Tirsdag d. 5. september kl. 17-20: Pakistansk gryderet med spinat, dertil ris og salat.
- Onsdag d. 6. september kl. 17-20: Buttersauce med hokkaidogræskar, ris og salat.
- Torsdag d. 7. september kl. 17-20: Sora – somalisk gryde med ris, dertil salat af grønkål.
- Onsdag d. 13. september kl. 17-20: Chana masala med knoldselleri bagt i smør, dertil ris og salat.
- Torsdag d. 14. september kl. 17-20: Fyldte peberfrugter med tzatziki. Serveres med bulgursalat.
- Tirsdag d. 19. september kl. 17-20: Indisk dahl, dertil ris med kanel og hel spidskommen samt grønkålssalat.
- Onsdag d. 20. september kl. 17-20: Citron tajin (saltede citroner), dertil couscous med persille, lime og tranebær.
- Torsdag d. 21. september kl. 17-20: Chili sin carne, dertil ris vendt med koriander og friske krydderurter, rød grønkål, tranebær og chili.
- Tirsdag d. 26. september kl. 17-20: Batatta Harra, dertil hummus og linsesalat.
- Onsdag d. 27. september kl. 17-20: Cambodiansk vegetargryde med søde kartofler og limeblade, dertil ris vendt med krydderurter og kanel.
- Torsdag d. 28. september kl. 17-20: Pakora i karry/tomat, dertil spidskålssalat med citron, stegte græskar og estragon.
Send Flere Krydderier, Kulturhuset Union (Nørre Allé 7)
- Onsdag d. 6. september kl. 17.30-19.30: Chili sin carne, dertil majssalat og cremefraiche.
- Onsdag d. 13. september kl. 17.30-19.30: Vegetarisk tagine med fennikel, græskar og oliven, dertil cous cous m. urter samt fattoush salat.
- Onsdag d. 20. september kl. 17.30-19.30: Buttersauce m. aubergine og kikærter, dertil ris og spidskålssalat.
- Onsdag d. 27. september kl. 17.30-19.30: Mirza Ghasemi – persisk aubergineret med tomat og hvidløg, dertil hvide ris samt salat med bagte gulerødder, spidskål og feta



