




Folkekøkken i Send Flere Krydderier
Flere aftener om ugen inviterer vi til folkekøkken i vores to spiserier på Nørrebro.
Til folkekøkken serverer vi smagfulde og krydrede retter, der spicer din aftensmad op og gør hverdag til fest. Vi lægger stor vægt på økologi, bæredygtighed og sæsonens grønne råvarer.
Der er folkekøkken i Send Flere Krydderier i Nørrebrohallen hver tirsdag, onsdag og torsdag. Hver onsdag er der desuden folkekøkken i vores spiseri i Kulturhuset Union.
Prisen er 72 kr. pr. person i Nørrebrohallen og 90 kr. pr. person i Union. Børn mellem 3-12 år spiser med for 35 kr., og de helt små under 3 år spiser gratis.
Se datoer og menuer for folkekøkken i vores to spiserier nedenfor.
NB. Hvis I er en gruppe på over 10 personer, så send gerne en mail til os på forhånd. Ellers er det ikke nødvendigt at booke bord – I kan bare møde op.
Send Flere Krydderier, Kulturhuset Union: bestil@sendflerekrydderier.dk
Send Flere Krydderier, Nørrebrohallen: nbh@sendflerekrydderier.dk
Send Flere Krydderier, Kulturhuset Union
Maden serveres fra kl. 17:30 til 19:30
Onsdag 12. februar: Mojadara – libanesisk ris-/linseret. Serveres med stegte løg, fattoush og tzatziki.
Onsdag 19. februar: Bagt aubergine med grøntsagsfyld. Serveres med tahinadressing og bulgursalat.
Onsdag 26. februar: Bagte og kogte beder med feta. Serveres med tahinadressing, brød og salat med æble, fennikel og persille.
Send Flere Krydderier, Nørrebrohallen
Maden serveres fra fra kl. 17:00 til 19:30
Tirsdag 11. februar: Dahl med græskar. Serveres med dukkah, agurkeraita og brød.
Onsdag 12. februar: Fasulje – libanesisk ret med grøntsager og hvide bønner. Serveres med grøn salat og brød.
Torsdag 13. februar: Bagt knoldselleri i skiver med ristede kerner. Serveres med haydari-dip og belugalinsesalat.
Tirsdag 18. februar: Chili sin carne. Serveres med ris og spidskålssalat med syltet rødløg og koriander.
Onsdag 19. februar: Bagte og kogte beder med feta. Serveres med tahinadressing, brød og salat med æble, fennikel og persille.
Torsdag 20. februar: Mojadara – libanesisk ris-/linseret. Serveres med stegte løg, fattoush og tzatziki.
Tirsdag 25. februar: Buttersauce med søde kartofler og kikærter. Serveres med ris og grøn salat.
Onsdag 26. februar: Albansk hvidkålsret med gulerødder og tomat. Serveres med brød og linsesalat med friske urter.
Torsdag 27. februar: Shorbat – libanesisk cremet suppe med røde linser, kartoffel og gulerødder. Serveres med små nybagte boller og couscoussalat.
Catering

Lej vores spiserier
Vores to spiserier ligger i hjertet af Nørrebro. Med plads til 100 spisende gæster, et dejligt gårdmiljø og en scene til musik og underholdning, er vores spiseri i Nørre Allé den perfekte ramme for dit arrangement, hvad enten du skal holde bryllup, konfirmation, 50-års fødselsdag eller julefrokost for hele firmaet.
I vores spiseri i Nørrebrohallen har vi plads til mere end 200 gæster. Derfor er spiseriet især egnet til større arrangementer, receptioner og lignende.

Få en grøn frokostordning lavet med kærlighed til verdens krydderier og køkkener
Med en frokostordning fra Send Flere Krydderier får I mad lavet fra bunden og med stor kærlighed til verdens krydderier. I vores køkken lægger vi vægt på økologi og bæredygtighed, og så tager vi altid udgangspunkt i sæsonens grønne råvarer.