Lej Send Flere Krydderier. Vi har plads til 100 gæster

I december og januar måned kan I leje Send Flere Krydderiers lokaler til at holde årets julefrokost. Lad os stå for menuen og alt det praktiske og læn jer tilbage og nyd hinandens selskab i festlige omgivelser

Mangler du og dine kollegaer et sted at fejre julefrokost, og er I klar til vores lækre julemenu, der med garanti vil forvandle årets julefrokost til en uforglemmelig smagsrejse ud i det mellemøstlige og afrikanske køkken, så skal I leje Send Flere Krydderier og holde Jeres julefrokost hos os.

Vores lokaler og café er den perfekte ramme for større firmaer, foreninger eller organisationer, der ønsker at holde årets julefrokost i hyggelige omgivelser. Vi har plads til op til 100 gæster, og så har vi en scene og lydanlæg, der kan bruges til musik og indslag.

Når I lejer Send Flere Krydderier til jeres julefrokost, står vi samtidig for maden, drikkevarer, borddækning og oprydning, så det eneste I skal gøre, er at sætte jer til bords og nyde vores lækre julemenu og hinandens selskab.

Vælg mellem vores lille eller store julemenu, der bland andet byder på kanelkrydret marokkansk tagine, libanesisk fataya med spinat samt chili-æblekage med sprød mandelbund i filokurv.

Skriv til bestil@sendflerekrydderier.dk for mere information om leje af Send Flere Krydderier

Se vores to menuer

Julemenu/nytårskur – lille

Pris pr. kuvert: 325 kr…

Julemenu/nytårskur – stor

Pris pr. kuvert: 450 kr…
Scroll to Top