Julefrokost eller nytårskur i 2024

Årets store julemenu fra Send Flere Krydderier tager jer med på en smagsrejse gennem Mellemøsten og Afrika – fra sprøde pakora til kanelkrydret marokkansk tagine.
Bestil en smagfuld julefrokost fra Send Flere Krydderier. Vi leverer i hele København

Hos Send Flere Krydderier er vi klar til at fejre julen og det nye år sammen med jer. Vores kokke har sammensat to smagfulde menuer, der med garanti vil forvandle årets julefrokost eller nytårskur til en uforglemmelig smagsrejse ud i det mellemøstlige og afrikanske køkken.

Foruden en varm og krydret hovedret inkluderer begge menuer en lang række af snacks og mindre delevenlige retter, der er perfekte til at dele sammen med venner eller kollegaer. Og så følger der naturligvis en uimodståelig dessert med som afslutning til begge menuer.

Vores vegetariske og smagfulde julemenu er det perfekte alternativ til den klassiske julefrokost, og kan derfor også med fordel bestilles til nytårskur i det nye år.

Bestilling
Skriv til bestil@sendflerekrydderier.dk for mere information og bestilling.

Julemenu/nytårskur – lille

Pris pr. kuvert: 325 kr…

Julemenu/nytårskur – stor

Pris pr. kuvert: 450 kr…

Levering
Vores retter og menuer bliver leveret, så de er lige til at anrette i skåle og på fade og stille ind på bordet. Varme retter leveres i termokasser og er således klar til at blive serveret for jeres gæster, når de kommer.

Vi leverer i hele Københavnsområdet og har fokus på at bruge så lidt engangsemballage, som muligt. Derfor bliver emballage og termokasser også afhentet igen efter aftale. Pris for levering og afhentning: 550 kr.

Scroll to Top