• White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

SEND FLERE KRYDDERIERS PERSONDATAPOLITIK

 

Version 1.0 - senest revideret d. 24. maj 2018

 

I vores persondatapolitik kan du læse om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata når du burger vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender en forespørgsel via formularen på hjemmesiden.

 

Se i øvrigt vores cookiepolitik, hvor vi beskriver vores brug af cookies og lignende teknologier. 

Dataansvarlig

Indvandrer Kvindecentret er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger.

 

Indvandrer Kvindecentret

Blågårdsgade 4, 1 tv.

2200 Kbh. N

Telefon: 35 39 69 85

info@i-kc.dk

Behandling af personoplysninger når du sender en forespørgsel på catering, mødeforplejning o.lign. via hjemmesiden

Når du sender en forespørgsel via hjemmesiden, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail, telefonnummer, leverings- og faktureringsadresse og andre oplysninger, som er relevante for leveringen af den ønskede vare. Vi bruger disse oplysninger for at opfylde aftalen, som du indgår med os, eksempelvis til levering af varer. Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven. Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi anvender wix.com som leverandør til vores hjemmeside.

Som udgangspunkt opbevarer vi data om dine køb i 5 år, hvorefter vi sletter dem.

 

 

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi dit navn og e-mailadresse for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. 

Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til info@i-kc.dk eller framelde dig direkte ved at klikke på linket i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig. Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven. Som udgangspunkt behandler vi personoplysningerne indtil du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

 

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig.

Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen.

For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger. 

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

 

Indvandrer Kvindecentret

Blågårdsgade 4, 1 tv.

2200 Kbh. N

Telefon: 35 39 69 85

info@i-kc.dk

 

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til: 

 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K 
Telefon: 33 19 32 00

 

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/