Velkommen til Nørrebrohallen

I vores spiseri, der ligger placeret mellem Nørrebrohallens sportsfaciliteter og smukke Nørrebro Bibliotek, kan du nyde din morgenkaffe med friskbagt brød, indtage lækre frokoster og spise din aftensmad med venner og familier.

Folkekøkken 

Hver tirsdag, onsdag og torsdag aften inviterer vi til folkekøkken i vores spiseri i Nørrebrohallen. Her serverer vi skønne, varme retter tilberedt med inspiration fra verdens krydderier og køkkener. Her er plads til dig og kæresten, vennerne, børnefamilier, bedsteforældre og alle os, der bare gerne vil slippe for opvasken. Maden serveres fra kl. 17.00-20.00 i baren. Læs mere og se menu.

Pris: 72 kr. pr. person. 35 kr. børn mellem 3-12 år. Børn under 3 år spiser gratis

 

IMG_6346
Lej vores spiseri

I vores spiseri i Nørrebrohallen har vi plads til mere end 200 gæster. Derfor er spiseriet især egnet til større arrangementer, receptioner og lignende. Vi leverer selvfølgelig mad og drikkevarer.

Hvis du har brug for mindre og mere intime lokaler, f.eks. til bryllup eller konfirmation, så kan du også leje vores lokaler i vores andet spiseri i Nørre Allé 7.

Skriv til os og hør om alle mulighederne på nbh@sendflerekrydderier.dk eller ring til køkkenfaglig udviklingschef Tobias Vest Madsen på 93 83 44 65.

Åbningstider i Nørrebrohallen

Mandag-fredag: kl. 9-20
Lørdag-søndag: kl. 9-17
Folkekøkken: Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17-20

Ved helligdage kan vores åbningstider variere. Hold øje med hjemmesiden ellers er du velkommen til at kontakte os

Scroll to Top