GENERELLE BETINGELSER VED BESTILLING AF CATERING VED SEND FLERE KRYDDERIER

Bestilling

Du bestiller catering via vores hjemmeside her. Vi anbefaler, at du bestiller maden i god tid – gerne 3-4 dage i forvejen.

Ordrebekræftelse

Når du har sendt en ordre, modtager du en standard bekræftelse. Inden for 1-2 hverdage modtager du den endelige ordrebekræftelse med alle relevante informationer pr. e-mail. Skulle du mod forventning ikke modtage denne, bedes du kontakte os på tlf. 50 80 23 00.

Betaling

Pengene vil først blive trukket fra din konto, når ordren er endeligt godkendt. 

Minimumsbestilling

Vi har i udgangspunktet en minimumsbestilling på 10 kuverter, men spørg gerne – måske har vi tid til mindre bestillinger.

Levering

Vi leverer på hele Sjælland og anbefaler, at du får maden så tæt på spisetid som muligt. Vores eksterne leveringsfirma afleverer maden i termokasser, så den kan holde sig varm i ca. en time efter leverring. Chaufføren henter efterfølgende varmekasser og emballage. Tidspunktet for afhentning aftaler du direkte med leveringsfirmaet på tlf. 31 35 45 43. Prisen afhænger af leveringsadresse.

Den varme mad inkl. brød leveres i skåle og på fade, der kan sættes direkte på bordet eller buffeten. Salat, dips og brødchips kommer i skåle og patentglas, også klar til bordet eller buffeten. Du skal selv sørge for salatbestik og skeer til serveringen.

Service og emballage
Madbeholdere, glas og andet service bedes venligst tømmes for madrester og skylles inden retur.