Få en grøn frokostordning lavet med kærlighed til verdens krydderier og køkkener

Med en frokostordning fra Send Flere Krydderier får I mad lavet fra bunden og med stor kærlighed til verdens krydderier. I vores køkken lægger vi vægt på økologi og bæredygtighed, og så tager vi altid udgangspunkt i sæsonens grønne råvarer. Foruden hjemmebagt brød og lækre, farverige salater, laver vi hver dag varme og krydrede retter med inspiration fra hele verden – alt sammen leveret direkte til døren til dig og dine kollegaer.

Se eksempel på en af vores lækre ugemenuer.

IMG_5948_
IMG_5859_

En social bæredygtig frokostordning

En frokostordning hos Send Flere Krydder er en frokostordning, der tager et socialt ansvar. Send Flere Krydderier er en socialøkonomisk virksomhed, som er skabt med det formål at skabe job og arbejdspladser til minoritetsetniske kvinder langt fra det danske arbejdsmarked. Når du og dine kollegaer bestiller en frokostordning fra os, er I derfor også med til at styrke mangfoldigheden i vores samfund. Og så hjælper I os med at skabe job til nogle af dem, der er længst væk fra arbejdsmarkedet.

Frokost med inspiration fra hele verdenen

I Send Flere Krydderier laver vi mad ud fra de traditioner, som vores kokke har båret med sig fra deres oprindelseslande. Derfor vil I hver dag få lækre, krydrede retter, der henter inspiration fra hele verden, og som smager af noget – uanset om menuen står på marokkansk tagine, indisk curry eller pakora med tomatbaseret chilichutney.

Krydderier HIGH RES

Bestilling

Skriv til bestil@sendflerekrydderier.dk for mere information og bestilling. 
 
Eller ring til køkkenfaglig udviklingschef Tobias Vest Madsen på 93 83 44 65, hvis du vil høre mere.
Scroll to Top